Duyurular

Türk Eğitim-Sen Genel Merkezimiz aşağıdaki eylem kararlarını almışlardır. İlgili kararlar ve başvuru dilekçeleri sayfamızın sağ tarafında dosya indirme Panosu bölümündedir.

 1-Serbest Kıyafet Eylem Kararı,

2-Mesai Saatleri Dışındaki Angarya Görevleri Yerine Getirmeme Eylem Kararı,

3-Tam Gün Eğitim Yapan Okullarda Öğle Arası Nöbet Tutmama Eylem Karar,

4-Öğrencilerin Özel Servis veya Taşımalı Eğitim Kapsamında Taşıma Servisi İle Geldikleri Okullarda Nöbetçi Öğretmenlere Servislerle İlgili Angarya Görevleri Yerine Getirmeme Eylem Kararı,

5- Haftada Birden Fazla Nöbet Görevi Verilen Üyelerimizin İlk Nöbetten Sonraki Nöbet Görevlerini Yerine Getirmeme Eylem Kararı


Sakarya Hava Durumu
Anket
Döviz Bilgieri
Merkez Bankası Döviz Kuru
  ALIŞ   SATIŞ
USD 0   0
EURO 0   0
       
Özlü Sözler
Derya büyüktür herkes kabı kadar alır
Sponsorlarımız
FERİZLİ’DE DUAYEN ÖĞRETMENLER EMEKLİ OLDU.

FERİZLİ’DE DUAYEN ÖĞRETMENLER EMEKLİ OLDU. 

TÜRK EĞİTİM-SEN FERİZLİ TEMSİLCİLİĞİ EMEKLİ OLAN ÜYELERİNE 

PLAKET SUNDU. 

Ferizli ilçemizde görev yapmakta olan Türk Eğitim-Sen üyelerimizden; Ali IŞIK ve Murat ERAYAZLAR  Şehit Hacı Uzun İlkokulu’ndanZikri TUNCA Fikret İsmet Aktekin Anadolu Lisesi’ndenİbrahim HARBİ Hatice Aslan İlkokulu’ndan ve Hidayet YİĞİT Borsa İstanbul Recep Bey Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden emekli olarak, bu kutsal görevlerini sonlandırdılar. Uzun yıllar çalışarak, kendi evlatlarından ayırmadan, Vatana Millete hayırlı yüzlerce vatan evladı yetiştirdiler. Bu hizmetlerin mükafatı ne ölçülebilir ne de karşılığı verilebilir. Herhalde Onlar için en büyük mutluluk, yetiştirdikleri evlatların yapacakları hizmetler olsa gerek. 

Bizlerde Türk Eğitim-Sen Ferizli Temsilciliği olarak hem öğretmenlik mesleğinde vermiş oldukları hizmetlerden dolayı, hem de Sendikamızın kuruluşundan bu yana uzun yıllar hizmet eden değerli öğretmenlerimize, bizleri her zaman hatırlamaları için naçizane plaket taktimi yaptık. 

Tekrardan sayın öğretmenlerimiz; Ali IŞIK, Murat ERAYAZLAR, Zikri TUNCA, İbrahim HARBİ ve Sakarya’da çeşitli okullarda uzun yıllar müdürlük yapmış olan Hidayet YİĞİT öğretmenimize, emeklilik hayatlarında sağlık, mutluluk, huzur dolu günler diliyoruz. 

 

Yavuz ALPMAN

Türk Eğitim-Sen Ferizli İlçe Temsilcisi

5054858048

 




Okunma Sayısı: 767


44.221.83.121








DİĞER HABERLER

Sakarya Türk Eğitim Sen Şubesi

© Copyright 2021  V4.1 Tüm Hakları Saklıdır. | Dernek Sitesi


Top